فرق کلید قطع ولتاژ و کلید قطع جریان چیست ؟

فرق کلید قطع ولتاژ و کلید قطع جریان چیست ؟
فرق کلید قطع ولتاژ و کلید قطع جریان چیست ؟ در تابلو ها و پست های برق دو نوع کلید از دید کاربردی بکار می روند. گروهی از کلید ها برای قطع مدار برق برای زمانی که هیچ جریانی از ان عبور نمیکند و یا جریان ناچیرز است اسنفاده می شود به این کلید ها سکسیونر یا دیسکانکتور یا کلید قطع ولتاژ می گویند . این کلید ها اغلب یا …
ادامه مطلب

ساختمان موتور سه فاز آسنکرون و چگونگی کارکرد

ساختمان موتور سه فاز آسنکرون و چگونگی کارکرد
یک موتور سه فاز آسنکرون دارای ساختمانی بسیار ساده می باشد این موتور از چهار بخش بدنه موتور ، استاتور ، روتور ، فن تشکیل شده است. بدنه موتور که معمولا از الیاژ الومینیوم و یا چدن می باشد نقش نگهدارنده اجزا و انتقال حرارت تولیدی ناشی از تلفات موتور را به خارج از موتور می باشد. روی بدنه موتور دوبلبرینگ یا بوشن تعبیه شده که شافت موتور می تواند …
ادامه مطلب

اصلاح ضریب قدرت چیست ؟

اصلاح ضریب قدرت چیست ؟
اصلاح ضریب قدرت چیست ؟ در صنعت برق ما سه نوع مصرف کننده داریم. بار های اهمی ، بارهای سلفی ، بارهای خازنی ، این سه نوع مصرف کننده دو نوع توان الکتریکی دارند . بار های اهمی دارای توان الکتریکی مفید یا اکتیو که با KW نشان داده می شود ، بار های سلفی و خازنی دارای توان غیر مفید یا راکتیو که با Kvar نشان داده می شود …
ادامه مطلب

انواع دیود و کاربرد آنها

انواع دیود و کاربرد آنها
دیود چیست؟ در این مقاله با تعریف دیود، نماد، کارکرد، انواع دیودها و کاربرد آن در مدار الکترونیکی آشنا می شویم. دیود یک وسیله نیمه هادی است که به جریان الکتریکی اجازه می دهد فقط در یک جهت جریان یابد. از یک اتصال pn تشکیل شده است که به عنوان یک مانع عمل می کند که از جریان در جهت مخالف جلوگیری می کند. دیودها را می توان در کاربردهای …
ادامه مطلب

یکسو سازی جریان متناوب

یکسو سازی جریان متناوب
مبدل AC به DC مبدل های AC به DC یکی از مهمترین عناصر در الکترونیک قدرت هستند. این به این دلیل است که بسیاری از برنامه های کاربردی واقعی وجود دارد که بر اساس این تبدیل ها ساخته شده اند. مدارهای الکتریکی که ورودی جریان متناوب (AC) را به خروجی جریان مستقیم (DC) تبدیل می‌کنند به عنوان مبدل AC-DC شناخته می‌شوند. آنها در برنامه های الکترونیکی قدرت استفاده می شوند …
ادامه مطلب

الکترومغناطیس

الکترومغناطیس
ااکترومغناطیس نیروی الکترومغناطیس نیروی اساسی برای تمام نیروهای دیگر حاکم بر برهمکنش بین اتم ها و مولکول ها است که خاصیتی را که ما به عنوان بار الکتریکی می شناسیم تولید می کنند. در حالی که آهنرباهای دائمی یک میدان مغناطیسی ساکن خوب و گاهی بسیار قوی ایجاد می کنند، در برخی کاربردها قدرت این میدان مغناطیسی هنوز خیلی ضعیف است یا باید بتوانیم مقدار شار مغناطیسی موجود را کنترل …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش